Rekabentuk mesin pengupas kulit buah kopi - 428706 Johan Suyut (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996