Penyediaan landskap di kawasan perumahan oleh pemaju perumahan : kajian kes : majlis perbandaran Johor Bahru Tengah - 418745 Sharifah Norhayati Syed Jaafar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper ( Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005