Student's satisfacation towards facilities in hostel accomodation : case study : Kolej 16 and Kolej 17, Universiti Teknologi Malaysia - 419467 Teo, Lim Sen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005