Ramalan banjir dengan kaedah Sacramento untuk kawasan tadahan Sungai Pahang di Kampung Sg. Yap - 306262 Mohamad Sahimi Arshad (Kuala Lumpur : UTM, 1982)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1982