Keberkesanan perlaksanaan sistem pengurusan kualiti terhadap firma di dalam sektor industri kes kajian :Wearnes Electronics Sdn.Bhd. - 421777 Nasyikin Samsudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005