Pusat membeli-belah berbanding dengan kedai-kedai tradisional berbentuk reben dibandar Ipoh / [mikrofilem] - 252245 Rohaya Din
Tesis (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Hartabenda dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1984