Multi-editor pelayan-pelanggan berkolaborasi melalui web-coedit - 427901 Tan, Yeun Nah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005