Mengkaji tahap illuminasi cahaya siang di dalam ruang rumah ibu sebuah rumah Melayu tradisi kawasan zon utara (Perak) / [mikrofilem] - 196423 Mohammad Isa Hussain
Kajian Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990