Kebolehtelapan tanah bagi tanah terganggu daripada kawasan pembinaan - 432669 Hapifa Abdul Rauf (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005