Analisis penilaian risiko ke atas tangki storan metanol dan pembinaan model untuk pembebasan kemalangan metanol ke atmosfera - 202486 Kamal Yusoh (Sekudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999