Sela terima pemandu di lorong bercantum lebuhraya - 435478 Hazura Abd. Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005