Kesan pembangunan terhadap kestabilan garis pantai di pulau-pulau kecil : Pulau Langkawi - 438490 Faizal A. Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005