Kajian eksperimen aliran melalui sempak sisi dalam saluran berbentuk segi tiga - 438475 Fadhilah Alias (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005