Permainan teka perkataan untuk kanak-kanak secara berkomputer - 435751 Bushra Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005