Sistem penghantaran mesej segera pelbagai pelantar berasaskan java - 437425 Sazarul Izam Md. Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005