Penentuan pesongan rasuk konkrit bertetulang menggunakan kaedah fotogrametri digital jarak dekat - 440769 Kung, Teck Li (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Projek Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005