Kebolehrobekan batu pasir dan batu syal berdasarkan ujikaji makmal - 448743 Chan, Sook Huei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005