Saliran perbandaran : penggunaan kaedah luas masa yang diubahsuai - 399914 Wahiruddin Abd Wahid (Sekudai : UTM, 1986)
Tesis (Ijazah sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986