Supervised kohonen network for classification problems - Bariah Yusob; Siti Mariyam Shamsuddin; Fadni Forkan; Farhan Mohamed; Simposium Kebangsaan Sains Matematik (ke-13 : 2005 : Kedah) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
57