Permodelan matematik sistem-sistem kejuruteraan - 445450 Ahmad Rujhan Abdul Ghani (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987