Kajian keperluan sistem maklumat melalui internet di Kolej 6, Universiti Teknologi Malaysia - 271981 Rohani Hassan; Mohamad Fairuz Misdi; Seminar Pengurusan Asrama Peringkat Kebangsaan (1996 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai)
57