Penggunaan data hidrografi di dalam membina model ramalan perubahan dasar laut - 456376 Khairul Nizam Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005