Kajian paras bunyi bising pelbagai aktiviti di Taman Universiti, Skudai, Johor - 456346 Wardatun Ahmar Abdul Manan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005