Kajian terhadap jenis-jenis pemerum gema berbilang alur bagi kawasan laut cetek dan laut dalam - 456593 Heti Suroto (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005