Polimer jaringan saling-menembus antara getah asli dengan polimer sintetik, poliuretana - 225611 Md. Nasir Katun; Ahmedy Abu Naim; Seminar Kebangsaan Menilai Pencapaian Penyelidikan IRPA Dalam Rancangan Malaysia Ke-5 Sektor Perindustrian (1991 : Universiti Utara Malaysia)
42