Kajian kes : penyiasatan tapak bagi projek cadangan membina dan menyiapkan sebuah kompleks pejabat laut di Tok Bali, Kelantan - 460109 Masnita Mat Soh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam - Pengurusan Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005