Mengkaji kesan perbezaan bentuk kekuda dalam rekabentuk - 170607 Weniyarti Yurnis (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005