Reka bentuk kryostat untuk mengkaji beberapa jenis termometer - Nor A'idah Johari (Sekudai : UTM, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986