Pengurusan saliran dengan penggunaan GIS : kajian kes sistem saliran di Daerah Johor Bahru - 457569 Abd. Aziz Harun (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995