Konkrit berkekuatan tinggi : penggunaan abu sekam padi dan abu terbang - 458346 Kamaruzzaman Abu (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995