Rawatan efluen kilang kelapa sawit menggunakan kaedah penyentuh biologi berputar - 459180 Rafidah Haron (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995