Kajian kestabilan cerun di jalan Gua Musang- Kuala Krai - 179252 Siti Ida Salwa Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005