Kajian perbandingan sistem kekuda kayu pasang siap dan sistem kekuda kayu pasang ditapak untuk projek sekolah - 179597 Syamsudin Yahya (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000