Pengenalan kepada spektroskopi resonan magnet nukleus 13c - 264517 Rafeekah Abdullah Sani (Kuala Lumpur : UTM, 1982)
Tesis (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1982