Rekabentuk tembok penahan julur konkrit dengan menggunakan perisian 'Microsoft Excel' - 188678 Sarawanan Subramaniam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005