Hubungan struktur rongga dalam bata tanah liat dengan penyerapan air, indeks ketahanan dan kekuatan mampatan - 217091 Megala, T. Thiyagarasu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005