Menaksir perjalanan 'PASS-BY' dan 'DIVERTED' bagi pusat membeli - belah - 190141 Nur Ernida Rusli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005