Kajian perbandingan rekabentuk di antara kekuda keluli dan kekuda kayu - 190948 Roshazimah Osman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005