Analisis dan rekabentuk tembok konkrit bertetulang berbantukan komputer - 227294 Sheela Charlene Nadison (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005