Penyiasatan tanah, persampelan, dan kekuatan ricih tanah liat lembut - 191619 Muzamir Hasan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005