Rekabentuk sel-sel digital piawai bagi pembentukan serpih litar bersepadu skala amat besar - 263943 Hussin Ismail (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987