Kajian kualiti air tasik UTM serta cadangan langkah pengawasannya - 194437 Nazaitulshila Rasit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005