Pengaturcaraan bahasa melfa dalam melukis objek basikal menggunakan lengan robot mitsubishi RV-2AJ - 195902 Aizal Arman Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005