Kualiti perkhidmatan fasiliti hospital kerajaan dari persepsi pengunjung : kes kajian : Unit Kecemasan dan Kemalangan Hospital Kerajaan Sarikei, Sarawak - 197917 Dayang Suriaty Abang Shamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005