Potensi guna semula air sisa dalam perindustrian : kajian kes : kawasan perindustrian Pasir Gudang Zon B - 203637 Nadiah Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005