Leachate treatment using horizontal subsurface flow constructed wetland - 349354 Navanitha Krishnan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005