Penaikan taraf kamus elektronik menggunakan kaedah capaian pohon B+ dari persekitaran DOS ke Windows - 180536 Muhamad Kamal Selamat (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996