Sistem pengagihan air di kawasan luar bandar : kajian kes : Daerah Beluran, Sabah - 392470 Nina Jessica Nicholas (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005