Kajian terhadap faktor yang menyebabkan hakisan di kawasan tebing sungai berdekatan Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia - 203296 Muhammad Hafiz Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005