Ciri - ciri kejuruteraan unit turapan blok konkrit yang dihasilkan menggunakan mesin blok mudah alih UTM - Muhammad Mu'adz Abd. Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005